Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Scroll to Top

To Top

Over Lobster

Studio Lobster is Lobke Bergervoet. Na haar studie aan de Design Academy Eindhoven, en de nodige werkervaring, begon Lobster haar eigen studio.

Inspiratie
De ontwerpen van Lobster ontstaan allemaal vanuit klein geluk. Dat kan van alles zijn: een oude kaart vinden en deze hergebruiken, een liedje op de radio dat teruggaat naar een mooie herinnering, of het verzinnen van een inspirerende fantasie. Lobster is gek op bloemen, rariteiten, kleur, circus, vintage, schoolschriften en vogels. Al deze elementen verwerkt ze graag in haar ontwerpen.

De stijl van Lobster
Lobster bedenkt graag kleine verhaaltjes, bijna toneelstukjes, met daarin verstopte grapjes verwerkt. De ontwerpen van Lobster zijn een mix van heldere kleuren en zachte vormen. Van oude foto`s en zelfgemaakte tekeningetjes. Zo ontstaat er een nieuw beeld dat speels en eigentijds is met een vleugje nostalgie.

Opdrachtgevers
Studio Lobster werkt in ‘eigen opdracht’ en ‘in opdracht van’. Zo heeft Lobster een eigen lijn kaarten en geboortekaartjes. Deze zijn te koop via haar webshop Lieve kaarten (lievekaarten.nl) Verder ontwerpt Lobster voor allerlei opdrachtgevers, zoals illustraties voor kaarten, boeken en magazines.